Ypsilon Rally 4 HF, HF én Miki Biasion op 12 september in Nederland.

2 september 2024  

Lancia keert terug naar de wereld van de rallysport, te beginnen bij de basis van de competitie, bij Rally 4. Ze hebben zelfs al een auto en deze komt heel eventjes (een paar uur) naar Nederland. En niemand minder dan rallylegende MIki Biasion zal hem presenteren.

Een en ander zal 12 september tussen 10 en 12 plaatsvinden bij onze Lancia partner Nefkens in de Meern.

Niet alleen de Lancia Ypsilon Rally 4 HF, maar ook de ‘normale” Ypsilon HF die volgend jaar op de markt komt, zal erbij zijn.

Kom je aub even kijken onder het genot van een koffietje (thee, of iets anders) en wat lekkers? Miki zal – als je dat leuk vindt – je mooie verhalen kunnen vertellen 😊.

Ter info; Lancia heeft in haar actieve raceperiode een indrukwekkend lijstje overwinningen behaald; vijftien wereldkampioenschappen Rally, drie constructeurs- en Endurance wereldkampioenschappen, één 1000 Miglia, tweemaal de Targa Florio en eenmaal de Carrera Panamericana.

Lancia Ypsilon Rally 4 HF

De Lancia Ypsilon Rally 4 HF wordt aangedreven door een 1,2-liter driecilinder turbomotor met vier kleppen per cilinder die 212 pk levert. Uitgerust met voorwielaandrijving, een mechanische transmissie met 5 versnellingen en een mechanisch sperdifferentieel, is dit krachtige model de ideale oplossing voor alle rallyliefhebbers in categorie Rally 4 en tweewielaangedreven kampioenschappen.

Miki Biasion

Miki Biasion is de meest succesvolle Italiaanse rallycoureur aller tijden. Een icoon in de geschiedenis van de autosport die tussen de jaren ’80 en ’90 zijn naam onlosmakelijk met Lancia verbond.

Ik hoop dat je eventjes komt kijken, dus heel graag tot dan!